Csúszik a felújítás a gyulai határátkelőhelyen

gyulai határátkelőhelyen Fotó: Police.hu

A meghirdetett időponthoz képest három nappal később kezdődik az útfelújítás Gyulán, a közúti határátkelőhelyen. A munkálatok miatt a teherforgalom be- és kiléptetésére csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség.

hirdetés

Néhány nappal később kezdődnek az útfelújítások a 44-es számú főút Gyula közúti határátkelőhely területét érintő szakaszán. November 30-án, pénteken indult volna a beruházás, ehelyett azonban december 4-e, hétfő és december 7-e, csütörtök között kerül sor a munkálatokra. A felújítás a tehergépjárművek közlekedésére kijelölt forgalmi sávokat fogja érinteni, ami sávlezárással és forgalomtereléssel jár majd. A belépő és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség a tehergépjárművek átléptetésére, ez pedig jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

hirdetés

A rendőrség felhívja a teherforgalomban közlekedők figyelmét, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok időtartama alatt válasszanak másik közúti határátkelőhelyet a határátlépéshez. Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt a személyautóval közlekedők is fokozott figyelemmel közlekedjenek a közúti határátkelőhely területén – írja a police.hu.

hirdetés