Az ünnepi dekorért, ajándékért is keressük a Lorenzo Játéküzletet

Lorenzo Fotó: Körös Hírcentrum

Békéscsabán, a Szarvasi úti Tesco épületében nyitotta meg legújabb üzletét a Lorenzo Játéküzlet. Az ünnepi időszakra itt szinte mindent megtalálhatunk, akár ajándékot, műfenyőt, vagy dekorációt keresünk.

hirdetés

December elsejétől a Lorenzo Játéküzlet teljes kínálata már Békéscsabán is elérhető, éppen időben, hogy segítséget nyújtson a karácsonyi készülődésben. Ugyanis a játékokon túl számos egyéb termékcsoporttal is várják a vásárlókat – árulta el Honti Lőrinc, az üzlet képviselője. Itt a műfenyőtől kezdve a lakásdekoron keresztül a bel- és kültéri világító díszekig mindent beszerezhetünk az ünnepekig. A csabain kívül még 20 üzlettel rendelkeznek országszerte. Megtalálhatóak Karcagon, Tiszafüreden, Debrecenben, Berettyóújfalun, Hajdúszoboszlón, Ózdon, Kazincbarcikán, Sátoraljaújhelyen, Gyöngyösön, Hatvanban, Egerben, Szerencsen, Miskolcon több üzlettel, Nyírbátorban, Vásárosnaményben, Kisvárdán és Mátészalkán.

hirdetés

Eddig a békéscsabai üzlet a legnagyobb, több mint 400 négyzetméteren kínálnak számos kiegészítőt, partykelléket, játékot. Igyekeznek minden terméket egyenesen a gyártótól beszerezni, ezzel is mérsékelve az árakat. A termékkínálat szezonálisan változik, követi a vásárlói igényeket. Most éppen a fenyők, rénszarvasok, világító díszek és ajándékok ideje jött el. De hamarosan a szilveszterre vagy éppen a farsangra hangolják majd az árukészletet. A játékok tekintetében a legkisebbektől a felnőttekig mindenki találhat az érdeklődési körének megfelelőt. Figyelik a trendeket, a népszerű meséket, ezt be is építik a kínálatba.

Az ünnepekre visszatérve műfenyőkből igen színes a választék – szó szerint. A klasszikus mellett ugyanis fehér és rózsaszín is kapható, illetve mindegyik többféle méretben, 120 és akár 290 cm közötti magassággal. A ház díszítésében szintén segítenek, hiszen világító, zenélő, kültéri vagy beltéri dekor is kapható az üzletben. Ráadásul többféle mintadarab is látható a csabai boltban, van lehetőség élőben megnézni. Akciókkal ebben az időszakban is folyamatosan készülnek, emiatt ugyancsak érdemes felkeresni a Lorenzo Játéküzletet.

Az ünnepekre tekintettel hosszított nyitvatartással várják a vásárlókat: hétfőtől szombatig reggel 8-tól este 9-ig, vasárnap pedig reggel 8-tól este 8-ig. Zárva csupán az ünnepnapokon lesznek decemberben, 24-én nyitva lesznek, amikor a Tesco is nyitva tart.

hirdetés