Egykori rendőröket köszöntött Békés vármegye rendőrfőkapitánya

Egykori rendőröket köszöntöttek Békéscsabán Fotó: Police.hu

Kerek évfordulós születésnapjukat ünneplő egykori rendőröket köszöntött Békés vármegye rendőrfőkapitánya.

hirdetés

A Békés Megyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete nyugállományú rendőröknek szervezett találkozót 2023. december 19-én Békéscsabán. A rendezvény közel 60 résztvevőjét Vörös Ferenc r. ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte.

hirdetés

Röviden tájékoztatta a jelenlévőket a főkapitányság eredményeiről, a főbb feladatokról, és hangsúlyozta, példaértékű a kapcsolat a főkapitányság és az egyesület között. Megköszönte az egész éves együttműködést Rácz Mihály ny. r. ezredesnek, az egyesület elnökének, majd emléktárgyakat adományozott azoknak a nyugállományú kollégáknak, akik az idei évben kerek évfordulós születésnapjukat ünnepelték.

A megyei rendőrfőkapitány 60. születésnapja alkalmából emlékplakettet adományozott Turbucz Imre ny. r. alezredesnek, 70. születésnapja alkalmából pedig hollóházi porcelántárgyat adott át dr. Fekete József és Batiz Gyula ny. r. alezredeseknek. A találkozó ezúttal is, mint minden esztendőben, egy finom vacsorával és egy jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

Egykori rendőröket köszöntöttek Békéscsabán
Fotó: Police.hu
Egykori rendőröket köszöntöttek Békéscsabán
Fotó: Police.hu
Egykori rendőröket köszöntöttek Békéscsabán
Fotó: Police.hu

Police.hu

hirdetés