Füzesgyarmaton és Tótkomlóson is ittasan hajtott árokba egy-egy autós

idős, rendőrség, kék, Gyulán, gyulai Illusztráció: Körös Hírcentrum

Füzesgyarmaton és Tótkomlóson árokba hajtott egy-egy autós, a gyanú szerint mindketten ittasak voltak. Mezőberényben is alkoholfogyasztást mutatott a szonda egy személygépkocsi-vezetőnél.

hirdetés

Füzesgyarmat külterületén, 2023. december 23-án este egy férfi személyautóval árokba hajtott. Kanyarodott, a kocsi megcsúszott, így ment le az útról. Nem sérült meg, de a szonda ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Hasonló eset történt két nappal később Tótkomlóson, a Vasvári Pál utcában is. Egy férfi kocsijával árokba hajtott, és nekiment egy közlekedési táblának is. Az autóban egyedül ült, nem sérült meg. Mivel a gyanú szerint ittasan vezetett, a rendőrök tőle is elvették a jogosítványát és ellene is büntetőeljárás indult.

Rajtuk kívül egy harmadik férfit is tetten értek a rendőrök, amint ittasan vezetett. Ő nem szenvedett balesetet, közúti ellenőrzésen akadt fenn 2023. december 25-én 2 óra 45 perc körül Mezőberényben, a Vasút utcában. Előállították, bevonták a vezetői engedélyét és őt is feljelentették.

hirdetés