Több esetben intézkedtek a rendőrök Orosházán a hétvégén

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Orosházán járművezetés tiltott átengedése, jármű önkényes elvétele és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Egy 9 éves kisfiú vezette azt a traktort, amelyet 2023. december 29-én 14 óra 25 perckor ellenőriztek a rendőrök Orosházán, a Jászai – Horváth utcában. A kisfiú mellett utasként ott volt az apja is, aki megengedte a gyermeknek, hogy önállóan közlekedjen a járművel. A rendőrök járművezetés tiltott átengedése vétség miatt büntetőfeljelentést tettek a férfi ellen.

hirdetés

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2023. december 29-én 19 óra körül arról, hogy ellopták a kocsiját, amit Orosházán, egy családi ház előtt parkolt le. Az autó nem volt lezárva és az indítókulcsot is benne hagyták. A kocsit másnap éjszaka 22 óra 45 perc körül Orosházán, a Bartók Béla utcában vették észre a rendőrök, a benne ülő férfit pedig elszámoltatták. A 29 éves férfi elismerte, hogy engedély nélkül hozta el az autót és azt is elmondta, hogy anyagi káros balesetet is okozott vele, mikor nekiütközött egy jelzőtáblának. A férfi emellett nem is vezethetett volna, mert a Szolnoki Járásbíróság korábban eltiltotta ettől. Az Orosházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt indított eljárást ellene.

A gyanú szerint ittasan vezetett a nő, aki 2023. december 30-án 20 óra 40 perc körül Orosházán, a Szabó Dezső utcában a kocsijával letért az útról és árokba sodródott. A balesetben senki sem sérült meg, de a helyszíni mérés kimutatta, hogy a nő alkohol ivott mielőtt a volán mögé ült. Mivel a további mérések is megerősítették az ittas vezetés gyanúját, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

hirdetés