Lopások és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedtek a rendőrök Békésben

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Karórát lopott egy házból egy fiatalember 2024. január 30-án délután, Sarkadon. A lakók nem voltak otthon, a kapu nyitva volt, a bejárati ajtót viszont lelakatolták, de megrántotta a lakatot, így kinyílt az ajtó. A 20 éves fiatalember ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

hirdetés

Battonyán, egy parkolóból 2024. január 30-án elloptak egy csizmát és egy pénztárcát. A tulajdonos lábbelit váltott, de miután ez megtörtént, elfelejtette berakni a csizmát a kocsijába, a tárca abban volt benne. A rendőrök rövid idő alatt elfogták az alkalmat kihasználó férfit. Mindent megtaláltak nála, a pénz nagy része is megkerült, a gyanúsítottnak csak néhány ezer forintot volt ideje elkölteni. A nő az iratait, a bankkártyáit is hiánytalanul visszakapta.

hirdetés

Békéscsabán, a Luther utca és a Jókai utca kereszteződésénél 2024. január 31-én 0 óra 45 perc körül egy nő felfigyelt egy zavartan viselkedő, hangoskodó férfire. Hívta a 112-es segélyhívót, a férfi a rendőröknek nem igazolta magát, el akart futni. Feltartóztatták és mentőt hívtak hozzá. Fóliába csomagolt kristályos anyag volt nála, ezért kábítószer birtoklása gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Police.hu

hirdetés