Okos tanteremmel bővíti lehetőségeit a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola

békési Hepp Iskola okos tanterem Fotó: Kálmán Tibor / Facebook

Ismét komoly fejlesztéssel gyarapodott Békés legnagyobb általános iskolájának szakmai eszköztára – írja Facebook bejegyzésében Kálmán Tibor, a település polgármestere.

„A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola egyik legnagyobb értéke a naprakészség, amely által az itt tanulók és dolgozók egyaránt a legújabb lehetőségek, technikai eszközök segítségével fejlődhetnek. Ez alkalommal is egy ilyen innovatív tér: egy okos tanterem került átadásra amelyet Deákné Domonkos Julianna tanácsnok asszonnyal tekintettünk meg” – olvasható a bejegyzésben.

hirdetés

A polgármester hozzáteszi: „az itt megtalálható eszközök által, a pedagógusok segítségével a gyerekek valóban naprakész tudást kaphatnak, ugyanakkor saját kreativitásuk, fantáziájuk is kibontakozhat. Az új tantermet Vidáné Endrődy Ildikó igazgató asszony mutatta be.”

„Úgy gondolom, hogy az itt látottak szorosan kapcsolódnak városunk ezirányú digitális fejlesztéseihez, így a Digitális Tudásközponthoz is. Igazgató asszonnyal mindemellett egyeztettem eddigi tapasztalataikról is úgy a tanév, mint a békési fiatalság helyzetét illetően. Köszönöm, hogy találkozhattunk – jó munkát, sok sikert kívánok a Hepp Iskola közösségének az idei tanév 2. félévében is!” – írja Kálmán Tibor.

Fotó: Kálmán Tibor / Facebook
békési Hepp Iskola okos tanterem
Fotó: Kálmán Tibor / Facebook