A hatodik-hetedik osztályos tanulóknak hirdet vetélkedőt az iparkamara

iskolások vetélkedője JóPálya

A hatodik-hetedik osztályos tanulóknak vetélkedőt hirdet a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával.

A programmal szeretnék elérni, hogy a diákok önállóan is ismerkedjenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

hirdetés

A fiataloknak az első fordulóban azt kell ismertetniük egy hatvan másodperces videóban, hogy mi jut eszükbe a pályaválasztásról. A második fordulóban 16 szakmából (például a bádogos, a színház – és rendezvénytechnikus vagy éppen a szociális ápoló és gondozó) kell egyet választani és azt bemutatni a csapat szemüvegén keresztül egy lapbook formájában. A harmadik, már személyes fordulóba a tíz legtöbb pontot elérő formáció jut be.

A vetélkedő során nemcsak ismeretekkel gazdagodnak a diákok, hanem értékes nyereményeket is tartogat számukra és felkészítő tanáraik számára a kamara. Részletek az alábbi weboldalon, illetve a JóPálya – és a tiéd?! Facebook oldalon.

iskolások vetélkedője JóPálya
Jópálya (2)
Jópálya (3)
Jópálya (4)
Jópálya (5)
Jópálya (6)
Jópálya (7)
Jópálya (8)
Jópálya (9)
Jópálya (10)