Mindent megtett a dobozi férfi, hogy ne bukjon le

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Pénzt akart lopni egy férfi egy gyulai telephelyről. Először a riasztó elijesztette, másodjára a zsákmányolt bankók egy részét elhagyta. Kidobta a ruháját és bajuszát is levágta azért, hogy ne bukjon le, de hiába. Az ellene indult büntetőeljárás iratai már az ügyészségen vannak.

Egymillió forintot loptak el egy telephelyről 2023. október 23-án este Gyulán. A területet és az épületet gondosan őrzik, van biztonsági rendszer. A férfi, aki úgy gondolta, hogy pénzt tud elhozni onnan, először a riasztó hangjára elmenekült, nem vitt el semmit. Két órával később azonban visszament, hatástalanítani próbálta az elektronikus védelmet. Miután neki úgy tűnt, hogy ez sikerült is, felfeszített egy pénzkazettát, belemarkolt a tartalmába és futásnak eredt.

hirdetés

Eközben azonban ahhoz a biztonsági céghez is futott be jelzés, ahová a riasztó be volt kötve, és a telephely üzemeltetői is gondolták, hogy baj van, mert a telefonjukon nem látták az épületet pásztázó kamera képét. Időben érkeztek és üldözőbe is vették a férfit, de eltűnt a közeli erdős részen. Miközben menekült, többször elesett, a pénz egy részét elszórta.

lopás Gyulán, gyulai telephelyről lopott dobozi férfi
Fotó: Police.hu

A rendőrök azonosították a dobozi férfit és másnap reggel a lakásáról előállították. Beismerte, a lopást és elmondta: mindent megtett azért, hogy ne bukjon le. Egy utcai szemetesbe kidobta a pulóverét, másnap reggel pedig megborotválkozott, levágta a bajuszát. Mindezt hiába, hiszen így sem tudta elkerülni a felelősségre vonást. A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított és vádemelést javasol ellene. Ügyének iratait 2024. március 21-én továbbították az ügyészségre – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: