Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hattagú delegációja

Pozsonyban járt az iparkamara

Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hattagú delegációja hétvégén.

A négy napos utazáson részt vevők ellátogattak a Danubius Gastro 2024 Kiállításra, illetve viszonozták a Pozsonyi Kereskedelmi és Iparkamara látogatását.

hirdetés

„Régen esedékes volt a látogatás Pozsonyban  – Jó volt látni, hogy milyen sokat fejlődött a szlovák főváros és a céglátogatások is hasznosak voltak. Jártunk a Mobility&Innovation Production Kft-nél, ahol hidrogénüzemű járműveket, buszokat gyártanak. Találkoztam a pozsony kamara elnökével, Igor Junas-szal, megegyeztünk, hogy Békéscsabára szervezünk egy szlovák-magyar-román konferenciát és üzletember találkozót” – mondta dr. Orosz Tivadar, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A delegáció ezen kívül számos fontos üzletemberrel folytatott eszmecserét és részt vett a Danubius Gastro 2024 kiállításon is, ahol a gasztronómiai újdonságokról tájékozódtak. Ez a program különösen Vozár Mártonnak, a Békés vármegyei kamara alelnökének és a turisztikai tagozat elnökének volt hasznos, aki a helyi vállalkozóknak adja majd át a Pozsonyból hozott ötleteket.

Pozsonyban járt az iparkamara

Pozsonyban járt az iparkamara

Igor Junas és Dr. Orosz Tivadar

hirdetés