Több parkoló kocsit összekarcolt egy férfi Gyulán

kocsikat karcolt össze Gyulán Fotó: Police.hu

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán. A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Több szemetest is megrongált és az útra dobott egy férfi Gyulán, a Karácsonyi János és a Dob utcában is 2024. április 20-án, pár perccel éjfél előtt. A bejelentés után a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol azt látták, hogy a köztéri kukákat felborogatták és többet közülük az út közepére dobtak.

hirdetés

A közelben igazoltattak egy 36 éves férfit, aki már nem volt ismeretlen előttük. Nem tagadta, hogy ő rongálta meg a szemeteseket, azt mondta, hogy azért tette, mert feszült volt, és tombolnia kellett. A rendőrök az előállítása során egy metszőollót is találtak nála, amit elvettek tőle. A férfi végig zavartan viselkedett emiatt mentőt hívtak hozzá. Másnap több bejelentés is érkezett arról, hogy Gyulán parkoló autókat rongáltak meg. A gyanú szerint a férfi, amellett, hogy a kukákon töltötte ki a dühét, nem sokkal korábban a szomszédos utcákban több kocsira is ikszeket, köröket karcolt, de volt, amelyikre betűket írt.

A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétsége miatt indított büntetőeljárást ellene.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Police.hu

hirdetés