Ingyenes szűrővizsgálatra várja az érdeklődőket a BOX Medical Egészség és Szépség Központ

BOX Medical DOBOZ Egészség és Szépség Központ

Április 26-28. között ingyenes szűrésekkel, vizsgálatokkal, bemutatókkal és kezelésekkel várja az érdeklődőket megnyitása alkalmából a BOX Medical Egészség és Szépség Központ, Dobozon a Hunyadi tér 1. szám alatt.

A háromnapos nyitó rendezvény a megelőzésre, szűrésre helyezi a hangsúlyt. Mintegy húsz különböző, ingyenes szűrővizsgálat közül választhatnak a résztvevők.

hirdetés

Április 20-án, a hivatalos megnyitón Dr. Szili Károly PhD egyetemi docens és Dr. Dézsi Csilla szakmai vezető elmondta, hogy a legmodernebb berendezésekkel, prémium szolgáltatásokkal várják a pácienseket.

„Küldetésünk, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsuk minden páciensünknek, így a modern orvostudomány és a hagyományos gyógyászati módszerek tökéletes harmóniája áll rendelkezésre a teljes testi és lelki jóllét érdekében. Legyen szó akár egy egyszerű szűrővizsgálatról, akár komplex kezelésről, csapatunk elkötelezett amellett, hogy pácienseink a legmagasabb szintű gondozásban részesüljenek.”

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pácienseinknek gyors, személyre szabott és kényelmes egészségügyi ellátást biztosítsunk. Ezt csúcstechnológiás diagnosztikai és terápiás eszközök használatával, valamint magasan képzett szakorvosaink és egészségügyi személyzetünk által évente több százezer vizsgálat elvégzésével tesszük lehetővé, melyek magas szakmai színvonalat és kiemelkedő pácienselégedettséget garantálnak” – olvasható a központ honlapján.

Az egészségnapot követően a Központ szolgáltatásai díjkötelesek lesznek, amelyekre előzetesen be kell jelentkezni. Részleteket a www.boxmedical.hu honlapon olvashatnak. További információ kérhető a +36 50 1111 813-as telefonszámon.

BOX Medical DOBOZ Egészség és Szépség Központ
Forrás: BOX Medical Egészség és Szépség Központ / Facebook