Több esetben riasztották a Békés vármegyei tűzoltókat az elmúlt napon

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet Békéscsabán Fotó: Békéscsaba HTP

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet hétfő délben Békéscsabán, a Fényesi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók, az ezer négyzetméteren égő vegetációt két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz a közeli épületekre nem terjedt át az eset során senki sem sérült meg.

Háztetőre dőlt egy kőrisfa hétfő délelőtt Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a fát egy motoros láncfűrész és egy emelőkosaras jármű segítségével eltávolították, majd a tetőn a cserepeket megigazították. Az eset során senki sem sérült meg.

hirdetés

Fennakadt egy leszakadt faág hétfő délelőtt Gyomaendrődön, az Erzsébet ligetben. A helyi önkormányzati tűzoltók a veszélyt jelentő ágat egy motoros láncfűrész és egy létra segítségével távolították el. Az eset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

Kigyulladt a hulladék hétfő késő este Gyomaendrőd külterületén, a szeméttelepen. A helyi önkormányzati és a szarvasi hivatásos tűzoltók a közel ezer négyzetméteren égő területet három vízsugár, kéziszerszámok és egy erőgép segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz a munkagépekre nem terjedt át az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt az elszáradt aljnövényzet Békéscsabán
Fotó: Békéscsaba HTP

hirdetés