Több érmet is elhoztak Győrből a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportolói

Kopp Békéscsabai Atlétikai Club Kiss Petra Sára

A Győrben megrendezett hétvégi versenyen a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kilenc versenyzője 17 versenyszámban indult.

Bár mindkét napon napos idő volt, a célegyenesbe erős szembeszél nehezítette a versenyzést, végül hárman állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Baukó Petra a Közgé tanulója diszkoszvetésben és súlylökésben jó eredménnyel szerzett aranyérmet. Zahorán Milán az Evangélikus Gimnázium tanulója 800 méteren nagy küzdelemben, óriási hajrával, egyéni csúccsal lett aranyérmes,1500 méteren pedig ezüstérmet szerzett iskolájának. Kis Petra Sára az Erkel gimnázium tanulója végig vezetve lett 800 méteren aranyérmes.

hirdetés

Eredmények:

Zahorán Milán és Baukó Petra

Megkezdődött a rúdugrók versenysorozata is

05.18. Rúdugróverseny – Budapest
Az Egyetemi Országos bajnokságon Döme Adél 4. (350 cm), Erős Eszter 6. helyet (340 cm) szerezték meg. Fábián Áron folytatta meglepően jó sorozatát, az első versenyén egyéni csúcs beállítást ért el 420 cm-t.

05.24. UTE Rúdugróverseny- Budapest
Szép eredményeket és folyamatos javulást hozott az UTE pályán megrendezésre kerülő verseny. Új egyéni csúcs született. Fábián Áron 20 cm-t javított eddigi eredményén, ami immár 440 cm. Áronnak így volt alkalma ugrani a 455 cm-es EB szintre, ami most még nem sikerült, de a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői a következő héten is folytatják küzdelmeiket a Budapest Openen.

hirdetés