Sikeres taekwondo edzőtábor Szarvason

taekwondo edzőtábor Szarvason

Szarvason tartotta az idei évben az edzőtábort a Dunaharaszti WT Taekwondo és Békéscsabai JALTE WT Taekwondo Szakosztálya. Erről a békéscsabai szakosztály vezető Gyuricza Imre mester számol be.

Az edzőtáborban közel 50 taekwondos jelent meg a két szakosztályból, hogy egy jó hangulatú közös felkészülésben vegyenek részt. A tábor helye a Szarvasi holtág mellett helyezkedett el, ahol jó hangulatban teltek a napok, és a két szakosztály kapcsolata még szorosabbá tudott válni. A tábor végén egy szezonzáró öv vizsga is meg lett tartva, ahol mind két szakosztályból sikeresen vizsgáztak a tanulók, és a mesterek.

hirdetés

A vizsgán összesen 15 fő jelent meg, ebből a JALTE WT szakosztályából 9 fő tanuló övfokozatú és 4 fő mester vizsgázó adhatott számot a Taekwondo tudásáról Szedoglavits Alajos V. dan nagymester előtt.

A sikeres békéscsabai vizsgázók:
Dombi Dávid 3. dan
Gyuricza Imre 2. dan
Szedoglavits Györgyi 2. dan
Gyuricza Ádám 1. dan

Fajzi Gergő 3. kup
Borsos András Levente 6. kup
Erdei Sabine 6. kup
Rusznák Pál 6. kup
Györgyi Dóra 7. kup
Sutóczki Nándor 7. kup
Palcsek Zalán 8. kup
Pálkos Ákos 8. kup
Kovács Kornél 10. kup

Az övvizsga végén Szedoglavits Alajos mester elismerően nyilatkozott a sportolókról. Említést tett a tanulók felkészültségéről, elkötelezettségéről, valamint a mestereik magas szintű tudás anyag színvonalas átadásáról. A szakosztályt vezeti: Gyuricza Imre 2. dan, a felkészítéseket segíti: Dr. Lányi Réka Katalin 3. dan, Matusik Andrea 3. dan, Szedoglavits Györgyi 2. dan, Fajzi Dániel 2. dan.

taekwondo edzőtábor Szarvason

hirdetés