Új üzletben várja régi-új vásárlóit az ALDI Gyulán

ALDI nyitás Gyula Fotó: Körös Hírcentrum

Az ALDI újabb mérföldkőhöz érkezett Gyulán, ugyanis 2024. szeptember 5-én, reggel 6:00 órakor megnyitotta második üzletét a fürdővárosban, a Kossuth tér 34. szám alatt.

Az új áruház azt mutatja, hogy a lánc folyamatosan terjeszkedik, ez lesz ugyanis a 178. ALDI üzlet Magyarországon. Egy újabb, korszerű technológiával kivitelezett áruházzal bővül a hálózat. Az új ALDI üzlet a város egyik emblematikus épületében kapott helyet, amely a 60-as évek végén épült, és azóta is élelmiszeráruházként szolgálja a gyulaiakat. Ez az épület most egy újabb fejezetet nyit történetében, hiszen ettől kezdve ALDI áruházként üzemel tovább.

hirdetés

Az üzlet modern környezetet és kényelmes bevásárlási lehetőséget kínál mindenki számára. Gyula központjában helyezkedik el, és bár kisebb eladótérrel rendelkezik a szokásos ALDI áruházakhoz képest, a termékcsoportok elrendezése így is kiválóan áttekinthető. A zöldség-gyümölcs pultot az áruház elején találhatják meg a vásárlók. Míg a fagyasztott termékek egy új megjelenésű, egészajtós mélyhűtőszekrényben kaptak helyet, biztosítva ezzel a kényelmes és gyors vásárlást.

ALDI nyitás Gyula
Fotó: Körös Hírcentrum

A kényelmes megközelíthetőség érdekében autóval, kerékpárral és gyalogosan is könnyen elérhető az áruház. A vásárlók bővülő, frissen sütött és csomagolt pékáru választék, díjnyertes tejtermékek, valamint a helyi termelők friss zöldségei közül válogathatnak. Emellett a szokásos non-food termékek és akár 50%-os leárazások is várják az érdeklődőket.

ALDI nyitás Gyula
Fotó: Körös Hírcentrum

Az ALDI folyamatosan megújuló akciói, valamint széles választéka nemcsak a helyi lakosság, hanem a Gyulára érkező turisták számára is vonzó lehetőségeket kínálnak. Így a fürdőváros újabb lépést tett afelé, hogy még inkább kedvelt úti céllá váljon. Gyula turisztikai kínálata most még teljesebb, köszönhetően az ALDI új üzletének, amely hozzájárul a város élhetőbbé tételéhez mind a helyiek, mind az ide látogatók számára.

Fotó: Körös Hírcentrum

Az ALDI széles és megfizethető árukínálatával hívogatja a gyulaiakat, különleges figyelmet fordítva a magyar termékekre. A hűtött áruk között például a verhetetlen árú Kokárdás portfólió is megtalálható, amely kizárólag hazai, minőségi alapanyagokat tartalmaz. A helyi termelők támogatása érdekében az áruház kínálatában a környékről érkező friss zöldségek is megtalálhatók. Az ALDI büszke arra, hogy az „Év Boltja Friss Pékáru Kereskedője” és az „Év Boltja Tejtermékek Kereskedője” címeket viselheti, és mostantól egy újabb helyszínen is élvezhetik ezt a minőséget a gyulai vásárlók. Az ALDI új üzlete tehát nemcsak modern és kényelmes vásárlási lehetőséget kínál, hanem Gyula történelmének egy új fejezetét is megnyitja.

Fotó: Körös Hírcentrum

Az üzlet hétfőtől szombatig reggel 6-tól este 20 óráig, vasárnap pedig reggel 7-től este 19 óráig tart nyitva, így a vásárlók kényelmesen intézhetik bevásárlásaikat a hét bármely napján. Az új üzletben is hétről hétre megújuló termékakciókkal várják a betérőket, amelyeket az online akciós újságban lehet nyomon követni. Érdemes figyelni a szenzációs ajánlatokat, amelyek az új gyulai ALDI-ban is elérhetők!

További fotók az új üzletről:

ALDI nyitás Gyula

ALDI nyitás Gyula

ALDI nyitás Gyula

ALDI nyitás Gyula