Egy zavart férfin segítettek Békéscsabán

békéscsabán, Lopások, rendszámát, Sarkadon, Orosházán, Kábítószert, rendőrség, kék hír Fotó: Police.hu

Egy bizonytalan, zavart férfin segítettek a rendőrök Békéscsabán, őrizetbe vettek egy pusztaföldvári nőt és egy kertészszigeti férfit, illetve elfogtak egy dombegyházi férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2024. szeptember 16-án őrizetbe vett egy pusztaföldvári nőt. A gyanú szerint idén júliusban Orosházán kifosztott egy férfit. A férfi házában italoztak, majd miután a házigazda magatehetetlen állapotba került, a nő a gyanú szerint arany ékszereket, telefont és bankkártyát vitt el tőle.

hirdetés

Engedély nélküli vezetés miatt vett őrizetbe 2024. szeptember 16-án egy kertészszigeti férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság. Személygépkocsit vezetett, és a Készenléti Rendőrség rendőrei igazoltatták. Vezetői engedélye soha nem volt, tehát szabálysértést követett el, amiért három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. szeptember 16-án elfogtak egy dombegyházi férfit, akit a Szegedi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Makói Rendőrkapitányság is lopás miatt keresett. A körözött férfit őrizetbe vették.

Egy bizonytalan járású, zavart férfire figyeltek fel a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. szeptember 16-án 22 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Illésházi utcában. Az idős, 88 éves embert megszólították, megkérdezték, hogy segíthetnek-e. A férfi nem tudta, hogy hol van és azt sem, hogy hová indult. A nevét meg tudta megmondani, így a rendőrök némi utánjárással értesíteni tudták a fiát a történtekről. Mentőt is kértek a helyszínre, ami orvosi vizsgálatra kórházba szállította a férfit.

Police.hu