Interneten szexuális szolgáltatást kínált, majd megzsarolta a partnereit

Interneten szexuális, aknába esett egy nő, battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Interneten szexuális szolgáltatást kínáló nőt fogtak el a Békés vármegyei rendőrök Szabolcsban. A gyanú szerint azzal fenyegetett meg férfiakat, ha nem fizetnek, tudatja a családjukkal, hogy felvették vele a kapcsolatot, vagy regisztrálja őket partnerkereső oldalra, kiteszi a képüket, nevüket, beszélgetésüket a világhálóra.

Szexpartnerkereső oldalon hirdető, és a gyanú szerint férfiakat megzsaroló nőt fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság online bűncselekmények felderítésén dolgozó nyomozói és a Békés vármegyei rendőrség Körös Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei szeptember 17-én Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

hirdetés

A nyomozók eddig 25 olyan férfiről tudnak, akik felvették a kapcsolatot a nővel és fizettek neki. Egy részük nem kapta meg a kért erotikus fotót, videót, vagy szexchat lehetőséget. Mások megkapták, de nem tudtak megszabadulni a nőtől. Üzenetekben közölte velük, hogy nem érkezett meg az általa megadott bankszámlára a szolgáltatása ellenértéke, utaljanak újra. Vagy ha nem is hivatkozott arra, hogy nem kapta meg a pénzt, további összegeket kért azért, hogy ne okozzon kellemetlenséget.

Azzal zsarolta a férfiakat, ha nem fizetnek, tudatja a párjukkal, családtagjaikkal, hogy felvették vele a kapcsolatot. Vagy felteszi az internetre a beszélgetésük szövegét, az arról készült videófelvételt. Illetve névvel, fotóval, regisztrálja őket szexpartnerkereső oldalakon. Akadtak, akikre ezzel nem tudott hatni, de ketten is több részletben több mint 1 millió forintot utaltak neki azért, hogy ne tegye meg, amivel fenyegette őket. A Gyulai Rendőrkapitányság a 34 éves nő ellen csalás és zsarolás bűncselekmények miatt indított büntetőeljárást.

Police.hu