Több balesetnél avatkozott be a katasztrófavédelem

Kigyulladt egy furgon Fotó: Gyula HTP

Kigyulladt egy furgon motortere, felborult egy kukoricát szállító pótkocsi, illetve két személygépkocsi karambolozott csütörtökön Békés vármegyében.

Kigyulladt egy furgon motortere csütörtökön délután Békésszentandrás közelében, az M44-es gyorsforgalmi úton. A szarvasi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a járművet. A tűzeset során a gépkocsivezető a kezén megsérült. A sofőrt a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította. A beavatkozás ideje alatt, kezdetben teljes, majd félpályás útzár volt érvényben. A jármű elszállíttatásáról a tulajdonos gondoskodott.

hirdetés

Felborult egy kukoricát szállító pótkocsi csütörtökön délután Gyula külterületén, a 4234-es úton. A helyi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, majd egy erőgép segítségével a pótkocsit a kerekeire állították. A baleset során senki sem sérült meg, a jármű elszállíttatásáról a tulajdonos gondoskodott.

Két személygépkocsi karambolozott csütörtökön délután Gyula és Kétegyháza között, a 4434-es úton. A két járművel összesen négyen közlekedtek, a balesetben mind a négyen megsérültek. A mentőszolgálat a járművek utasait további vizsgálatokra kórházba szállította. A gyulai hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben – tájékoztatott a katasztrófavédelem.