Ezeken a helyeken lesznek forgalomkorlátozások október 23-án Békésben

október 23., útlezárás, forgalomkorlátozás Illusztráció: Pixabay

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából 2024. október 23-ára szervezett megemlékezések miatt Békés vármegyében az alábbi helyszíneken és időpontokban forgalomkorlátozások várhatók.

Békés városban 9 óra 15 perctől előreláthatólag 11 óra 20 percig lezárják a Petőfi utcának a Malom utca – Petőfi utca kereszteződésétől a városközpont irányába a Széchenyi térig terjedő szakaszát, illetve a Széchenyi teret.

hirdetés

Békéscsabán 10 óra 45 perctől 12 óráig az Irányi utcára nem lehet majd behajtani.

Gyulán, Gyulaváriban, a Fehér-Körös hídnál lévő kopjafánál délelőtt fél 10-től negyed 11-ig lesz megemlékezés. A rendezvény ideje alatt a Fehér-Körös közúti hídját a gépjárműforgalom elől lezárják, a korlátozás azonban nem vonatkozik a Volán menetrend szerint közlekedő járataira.

Gyulán, az Október 23-a téren álló emlékműnél 11 órától 12 óra 30 percig tart majd a megemlékezés. Ez idő alatt a Városház utcát lezárják a gépjárműforgalom elől a Kossuth Lajos utca – Munkácsy Mihály utca – Megyeház utca, valamint a Harruckern tér – Petőfi tér kereszteződésnél.

Eleken, a Laudenbach téri kopjafánál 16 és 17 óra között tartanak megemlékezést, ezért ekkor lezárják a Szent István utca Gyulai út és József Attila utca közötti szakaszát.

Biharugrán pedig 10 óra 50 perctől 11 óra 20 percig zárják le a Kossuth utca és Erzsébet utca, valamint az Erzsébet és Alkotmány utcák kereszteződése közötti területet, úttestet.

Békés VMRFK

hirdetés