A Stop Burger története hat évvel ezelőtt kezdődött Békéscsabán. Már akkor megfogalmazódott a gondolat, hogy szeretnének minden hónapra egy kiemelt hamburgert. Ezzel felmérhetik a piacot és bővíthetik a kínálatot. A karácsonyi időszakra is elkészítettek egy különleges burgert, egy mézeskalács ízt idéző szószt alkottak, amelyet nagyon szeretett a közönség. Az ünnepi időszak ismét tartogat egy meglepetést Gyulán!
Idén ismét álmodtak egy nagyot, elkészült a harmadik karácsonyi burger. A bucira egy narancsos ízvilágú majonéz kerül, következik egy salátamix mindenféle finomsággal, erre fekszik fel a kacsahús pogácsa. Ezt követi a camembert sajt, a pirított mandula, végül az egészet a lilahagyma chutney teszi teljessé. Az étel megalkotásához, az ízek kombinálásához alig néhány percre volt szükség, hiszen a narancs ízt a karácsony miatt szerették volna behozni, ebből épült fel az idei különlegesség.
Nagy János üzlete 2024 februárjában nyitott, gyakorlatilag egy hirtelen ötlettől vezérelve vette át akkor úgy, hogy először nem is szeretett volna saját vendéglátó egységet üzemeltetni. A békéscsabai étteremben kezdett annak idején futárként, majd a konyhán is helyet kapott, így beletanult ebbe a szakmába. A gyulai hely bajba került, majdnem be is zárták, de János úgy döntött, hogy szerencsét próbálna. A többi azóta történelem.
A Stop Burgernél kiemelten figyelnek a minőségre, ez már a kezdetektől az egyik legfontosabb szabály volt az étteremben. Marhahússal dolgoznak, viszont azt kihangsúlyozta Fazekas Árpád, a franchise tulajdonosa, hogy nem fasírtot gyártanak. Kipogácsázott friss marhahússal dolgoznak, amit a rostlapon fűszereznek egy házi keverékkel. Eleinte nem is fogadtak túl sok vendéget, egy családias helyet szerettek volna létrehozni, ahol jó étellel várhatják a betérőket. Nem volt kiszállítás sem, mert az az idő sokat ront mind a hamburger, mind a burgonya minőségén. Éppen ezért azt is tanácsolják, hogy aki náluk szeretne enni, inkább ugorjon be és fogyasszon helyben. Arra is van lehetőség, hogy az érkezési ipőre megrendelik az ételt, akkor még várni sem kell.
Az étlapon általában 6-8 féle hamburger található, a marha mellett csirkés is, de vannak még tálak is, amelyek könnyebb adagok, mint a burgerek. Továbbá szerepelnek a kínálatban saját szószok és 32 féle pizza is, több méretben. A házhozszállítás megoldható a környező településekre.
Az étterem elérhető telefonon (06 30 280 8003), és a saját weboldalukon keresztül. Hétfőn zárva vannak, kedden, szerdán, csütörtökön és vasárnap 10:30 és 21 óra között lehet rendelni, pénteken és szombaton pedig 11 és 22 óra között.































