A zene szeretete és a közönség hajtja előre a Deja-vu tagjait

deja-vu Fotó: Körös Hírcentrum

Makó Éva Tímea, Makó Dávid és Fazekas Ferenc, a Deja-vu zenekar tagjai ismét a Körös Hírcentrum stúdiójában jártak, hogy megosszák az aktuális információkat az együttessel, az új dalokkal kapcsolatban.

hirdetés

Március óta nem pihentek a zenekar tagjai. Gyakorlatilag összeraktak egy albumot, és gőzerővel készülnek a jövő évi koncertekre. Ráadásul új formációban zenélnek, májusban csatlakozott a csapathoz Dávid. Az új dalokat már vele szeretnék bemutatni a közönségnek. Ráadásul egy neves rapper is megkereste a zenekart, hogy az egyik ismert dalukat, a Rossz lányt szeretné átdolgozni, új köntösbe öltöztetni – árulta el Évi. Remélik, hogy erre is hamarosan sor kerülhet.

hirdetés

Dávid, mint az együttes új tagja hamar beilleszkedett a csapatba. Évi kisebb testvéreként folyamatosan nyomon követte a zenekar életét, ezért egyre jobban megtalálják a közös hangot. Úgy látják, hogy Dávid hatására nem átalakult, hanem bővült az együttes palettája. Az ő stílusa is megjelent az új dalokban. Dávid amellett, hogy részt vesz a Deja-vu munkájában, tovább halad a saját zenei vonalán is, így a saját projektjeit sem kell hanyagolnia.

A járványhelyzet abból a szempontból rosszul érintette a tagokat, hogy nem lehetnek fellépéseik. Viszont azt is látják, hogy így a dalszerzésre, stúdiómunkára sokkal több idejük jutott idén. Korábban sok feldolgozást játszottak, mert az egyszerűbb volt. Azonban a saját dalokkal egyediek lehetnek, megmutathatják a saját elképzeléseiket – az igazi Deja-vut. Idénre tervezik még a tagok, hogy két videóklipet is leforgatnak. Erre egyrészt vár egy csatorna, másrészt a járvány és a koncertek lemondása ellenére szeretnék megmutatni a közönségnek, hogy dolgoznak továbbra is, és amint lehet, visszatérnek.

A teljes interjút itt meghallgathatják:

hirdetés