Fidesz-KDNP: Stabil, együttműködő városvezetésben gondolkodnak

Fidesz Fotó: Körös Hírcentrum

A békéscsabai alakuló közgyűlést követően a Fidesz-KDNP frakció is sajtótájékoztatót tartott az eddigi eseményekkel, illetve a további tervekkel kapcsolatban.

A rendezvényen Szegedi Balázs, a Fidesz békéscsabai elnöke megosztotta, elkötelezettek egy jobb Békéscsaba mellett. Hiszik, hogy ehhez a városi közgyűlésben egy erős Fidesz-KDNP-Hajrá Békéscsaba együttműködés szükséges. A közös munka biztosítja majd a város politikai stabilitását, amely elengedhetetlen a település fejlődéséhez.

hirdetés

Opauszki Zoltán frakcióvezető, Békéscsaba tanácsnoka elsőként a szavazók bizalmát köszönte meg, emellett eredményes munkát kívánt az új városvezetésnek. Mint kiemelte, az elmúlt öt esztendő sikeressége nyomán a Fidesz-KDNP és a Hajrá Békéscsaba képviselői csoport a következő öt évre ismét közös városvezetést tervez, ami értékelvű, stabil, biztonságos és kiszámítható működést biztosíthat a közgyűlésben. Mindezt annak érdekében, hogy Békéscsaba a jövőben is nyugodt, békés, élhető és fejlődő, a kor kihívásaira jó válaszokat adni képes város lehessen.

Bálint József alpolgármester hozzátette, feladatai közé tartoznak majd a következő években az egészségügy, a szociális terület, az érdekegyeztetés, az idegenforgalom, a turizmus, az egyházi és nemzetiségi ügyek. Az alpolgármester látja majd el továbbá három önkormányzati cég, a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., a CsabaPark Étterem Kft., és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. felügyeletét is. Igyekszik majd megszolgálni a szavazók bizalmát, a lakosság érdekében teljes erőbedobással végezni a rábízott feladatokat.

hirdetés