Fiatalos lendülettel igyekeznek jobbá tenni Békéscsabát

Patrióta Békéscsaba Egyesület Fotó: Körös Hírcentrum

Az alakuló közgyűlést követően sajtótájékoztatót tartott a Patrióta Békéscsaba Egyesület, ahol szó esett a szervezet jövőbeni tevékenységéről, a képviselők céljairól.

Bodóczi István önkormányzati képviselő, az egyesület elnöke kifejtette, nagyon hálásak a lakosoknak a beléjük fektetett bizalomért, azért dolgoznak, hogy meghálálják. Négy főt delegálhattak a testületbe, különálló frakcióként kezdték meg a munkát, Bodóczi István vezetésével. Szintén ő lett a Nemzetiségi, Érdekegyeztetési, Közbiztonsági és Idegenforgalmi Bizottság elnöke is, amelyet igyekszik a lehető legteljesebben ellátni, csapatszellemet kialakítva a tagok között.

hirdetés

A képviselő kifejtette, nem politizálni és nem politikusnak vannak a csabai grémiumban. Az elmúlt években folyamatosan azon dolgoztak, hogy létrehozzák ezt a fiatal csabaiakból álló szervezetet azért, hogy közösen tudjanak tenni a városért. A jótékonysági akciókat is mindenképpen szeretnék folytatni. Ennek egyik elemeként a Patrióta Békéscsaba Egyesület önkormányzati képviselői az első havi tiszteletdíjukból felajánlottak 500 ezer forintot, ezzel több mint 1 millió forintra egészítve ki egy korábbi jótékonysági akciójuk bevételét. A pénzt a csabai kórház gyermekosztályának szánják, hogy a szakemberek a saját elképzeléseiket megvalósítva fejleszthessék az osztályt.

hirdetés