Lopás és garázdaság miatt intézkedtek Békéscsabán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Lopás gyanúja és garázdaság miatt is intézkedtek a rendőrök a tegnapi nap folyamán Békéscsabán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 7-én, 10 óra 30 perkor előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint 2019. április 9-én egy békéscsabai italdiszkontban ellopta egy férfi pénztárcáját. A tárcát a tulajdonosa letette a pult mellett álló asztalra, majd vásárolt még néhány terméket. Ez idő alatt a 61 éves K. Zoltán odament az asztalhoz, észrevétlenül a hóna alá csúsztatta a pénztárcát, fizetett, majd kiment az üzletből. A férfi ellen a rendőrség lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Békéscsabán, az egyik szórakozóhelyen 2019. május 7-én, 19 óra 30 perc körül összevitatkozott két férfi. Ismerték egymást, a konfliktus pedig egy korábbi nézeteltérésük miatt alakult ki ismét. A vita hevében a 35 éves V. Roland arcon ütötte ismerősét, aki könnyebben megsérült. V. Rolandot a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

90 − = 87