Gyulán egy sportnapon mutatkozik be a Baross Fitness Club

baross Fotó: Körös Hírcentrum

A szeptember elseje nem csak a tanévkezdés szempontjából lesz idén fontos. A békéscsabai székhelyű Baross Fitness Club egy különleges Családi Sportnapra várja a mozgás szerelmeseit, az egészségesebb életre vágyókat – ezúttal Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A rendezvényről Pátkai Lillával, a Baross Fitness Club diplomás gyógytornászával és Szedoglavits Vilmos II.DAN-os taekwon-do mesterrel, a Baross vezetőedzőjével beszélgettünk a Körös Hírcentrum stúdiójában.

hirdetés

A békéscsabai Sporthétfők során rendszeres kitelepülő volt a Baross Fitness Club. Különböző edzésekkel, gépekkel ismertették meg a rendezényre kilátogatókat – nagy sikerrel. Részben ebből a sikerből kifolyólag, részben pedig azért, mert eddig is számos gyulai vett már részt az edzéseken, úgy döntöttek, hogy Gyulán is bemutatják, mi mindenben tudnak segíteni a club szakemberei.

hirdetés

A program szlogenje: Mozogjon az egész család! Éppen ezért az edzések kortól, nemtől, és edzettségi szinttől függetlenül bárkinek alkalmasak lesznek. A legkisebbeknek légvárakkal és mindenféle finomsággal készülnek a szervezők. A programok délután 15 órakor kezdődnek, így mindenkinek lesz ideje előtte pihenni és kényelmesen megebédelni. Lesznek olyan edzések, nyújtó szakaszok, amikbe az érdeklődők is bekapcsolódhatnak. Ezek például az Adrenalin edzés, a CORE-Cross Tréning és a stretching. De a délután folyamán bemutatótréningek is lesznek, ezek a Baross szakembergárdáját és az általuk vezetett órákat prezentálják majd.

Lilla és Vilmos mellett Kovács Hajnalka Európa-bajnok judós is részt vesz majd a bemutatókon, aki már több hónapja erősíti a club csapatát. De természetesen a Baross Fitness Club többi gyógytornásza, sporttal foglalkozó szakembere is rendelkezésre áll majd. Lesznek kint a helyszínen speciális légellenállásos gépek, és más, a tréningek során jól használható sporteszközök. Ezek bemutatását azért tartják fontosnak, mert sokan az otthoni edzések során nem megfelelően használják az eszközöket. Ezzel pedig akár sérülést is okozhatnak saját maguknak. De akár a táplálkozással, akár az egészséges életmóddal kapcsolatban bátran faggathatják a kilátogatók Lilláékat. A nap végén egy különleges finálé zárja a sportnapot. Narancssárga fényárban úszik majd a tornacsarnok a Baross tiszteletére. Ebben a fényben zajlik majd az utolsó relaxáló, lazító stretching 19.30-tól.

A Lillával és Vilmossal készült interjút itt meghallgathatják:

hirdetés