Forgács Imre: A fiatalokat ma divat terén a “nekem kell” mozgatja

fair Fotó: Körös Hírcentrum

Akciókkal, divatos, kényelmes, praktikus ruhadarabokkal és a már megszokott magas színvonalú kiszolgálással várja a vásárlókat az idei adventi időszakban is a békéscsabai Fair Play Plusz Divatáruház.

hirdetés

A Fair Play árukészlete egyszerre tükrözi a vásárlói igényeket és a világban látható divatirányzatokat. A fogyasztói igények az elsők, ötvözve az aktuális divattal. A vásárlók is látják a trendeket, azonban az üzlet tulajdonosainak is van lehetősége formálni a vásárlói keresletet, mivel ők sokszor már hamarabb látják a következő szezon divatját, mint a hozzájuk betérők.

hirdetés

Az új irányvonalakat pedig igyekeznek a saját vevőkörükre szabni, hiszen a Fair Play vásárlói akár alkatilag, akár életkort tekintve nem mindig a tipikus plázában, webshopban vásárló közönség. A vásárlói igények felmérése egy elég széleskörű kérdőívvel is megtörtént a közelmúltban. Érdeklődtek az árukészletről, a marketingtevékenységről, és sok más egyébről is – árulta el Forgács Imre és Forgácsné Hegedűs Zsuzsa, az üzlet tulajdonosai.

Fotó: Körös Hírcentrum

A téli időszakkal a ruházati igények is változnak. Keresik a meleg, de nem túl vastag, víz- és szélálló darabokat. A karcsúsítás is egy kedvelt szempont. Ezzel kapcsolatban hozzátette Forgács Imre, hogy a fiatalabb és az idősebb generáció között lényeges különbség, hogy a fiatalok a trendi megjelenésért inkább fázni is hajlandóak. Majd idővel mindenki ráérez, hogy az egészségre érdemes vigyázni, akkor előkerülnek a praktikus darabok.

Az idei szezon slágerszíne a sárga és különböző árnyalatai. Érdemes követni a nagy divatházak darabjait, azok alakítják az idei trendet. A női divatban a bőrhatású testhezálló nadrágok, ruhák, tunikák hódítanak. A csabai vásárlók a kényelmes és divatos ruhákat keresik. A fiatalok a legtrendibbeket, amik jó, ha kényelmesek is, az idősebbek pont fordítva. Legyen kényelmes, és nem baj, ha közben divatos. A fiatalok a legfrissebb újdonságokat akarják megszerezni maguknak.

Mindezek mellett a különlegességekre is nyitottak az üzletben. Tartanak például a hűvösebb hónapokban olyan kabátokat, amelyek cipzárja például lentről is felhúzható, vagy kifordítható, levehető a szőrméje. Ebben a tekintetben is igyekeznek nyitni és sokféle vevői igényt kiszolgálni.

Ugyancsak a karácsonyhoz kötődve hetente más akciókkal várják a vásárlókat. December 14-én és 15-én a kabátok kerülnek terítékre, 25%-os kedvezménnyel vehetik meg a csabaiak és a környékbeliek új téli kedvencüket. Valamint csütörtökönként a J.PRESS termékekre ad 30% kedvezményt az üzlet. A karácsonyi ajándékok beszerzésénél érdemes tehát a Fair Play-t is útba ejteni!

 

 

hirdetés