Idén is elismerték a közlekedésbiztonság javításáért dolgozó rendőröket

közlekedésbiztonság Fotó: police.hu

Két, a közlekedésbiztonság érdekében dolgozó Békés megyei rendőrt részesített jutalomban a Magyar Autóklub. Idén Lipták Brigitta c. r. törzsőrmester, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrvezetője és Képíró Bence Zsolt r. őrmester, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott járőrparancsnoka részesült elismerésben.

A Magyar Autóklub az idén is elismerésben részesített két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőrt. A jutalmakat 2019. december 30-án délelőtt adták át Békéscsabán, a főtéren. Az ünnepélyes alkalmon Lehmann István, a Magyar Autóklub Dél-alföldi Szervezetének elnöke hangsúlyozta: a közlekedésbiztonság javítása, a balesetek megelőzése nagyon fontos cél. Az autóklub nagyra értékeli azoknak a közlekedési rendőröknek a munkáját, akik a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat igyekeznek kiszűrni a forgalomból.

hirdetés

Békés megyében ebben az évben Lipták Brigitta c. r. törzsőrmester, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrvezetője és Képíró Bence Zsolt r. őrmester, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott járőrparancsnoka részesült elismerésben. Mindketten forgalomellenőrző alosztályon dolgoznak. A szabálytalankodókkal szembeni fellépés, intézkedés mellett nagyon fontosnak tartják a szemléletformálást. Azt, hogy a közlekedők belássák: szabályosan biztonságosabb. Ha nem tartják be az előírásokat, azzal növelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát. A két díjazott rendőrnek Lehmann István mellett Szikszai István, a Magyar Autóklub békéscsabai szervezetének elnöke is gratulált.

Forrás: police.hu