Baleset, ittas vezetés és elfogás miatt intézkedtek a megye rendőrei

Baleset Fotó: police.hu

Közlekedési baleset Csanádapácán és Szarvason, elfogás Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dévaványán.

Békés megyében, 2020. január 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvas külterületén, 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. Csanádapáca külterületén, 21 óra 15 perc körül szintén egy személyautó lehajtott az úttestről, fának ütközött és felborult. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

Békéscsabán, 2020. január 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy békési férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 50 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. január 25-én 3 óra 15 perc körül Dévaványán, a Zrínyi Miklós utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A dévaványai nőt a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu