Balesetnél és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

Fotó: Police.hu

Mezőkovácsházán és Muronyban balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. július 10-én kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőkovácsházán, a Battonyai úton, 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsihoz kapcsolt utánfutóval közlekedő férfi a járműszerelvénye hátuljával elsodort egy kerékpáros nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Murony külterületén, 18 óra 30 perc körül árokba csúszott egy személyautó. A balesetben a járművet vezető nő, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. július 10-én 2 óra körül, Szarvason, a Szabadság utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A hunyai férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szarvasi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu