Szarvas Péter, polgármester összefoglalója a képviselő-testület csütörtöki üléséről a Mega Rádióban.

A tegnapi napon ismét “maratoni” ülésen tárgyalt fontos témákat Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselő-testülete. A hajnal egy óráig tartó tanácskozásról adott összefoglaló interjút Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a Körös Hírcentrum tudósítójának.A tanácskozás tegnap is zárt üléssel kezdődött, ahol töb elismerés odaítéslésére került sor, és mindegyikről széles konszenzussal sikerült döntenie a közgyűlésnek, fogalmazott Szarvas Péter a Mega Rádió testületi ülést követő szokásos délelőtti műsorában.
A tegnapi ülésen döntött a közgyűlés többek között a 2015. évi költségvetés módosításáról is. A kisválallalkozások fejlesztésére kiírt pályázat keretösszegét további 5 millió forinttal emelete meg a városvezetés.
A polgármester összefoglalta „A Fényes és környezetében élők helyzetének javításáért” című petícióban megfogalmazott lakossági javaslatokkal kapcsolatos kérdésekben hozott döntéseket. 
A Szarvas Péter által adott interjúban a kiemelt fontosságú napirendi pontok összefoglalóját hallgathatja meg itt, a Körös Hírcentrum oldalán. A közgyűlést követően a pártok képviselői sajtótájékoztatót tartanak. A tudósítóink által készített hanganyagokat hamarosan közzétesszük.

hirdetés

hirdetés
hirdetés