A Békés Megyei Kormányhivatal legfontosabb feladata a hatékony területi közigazgatás megszervezése

A Orosházi Járási Hivatal épületénél tartott ma sajtótájékoztatót Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, Dávid Zoltán, Orosháza Város Polgármestere, valamint Lustyikné Dr. Papp Anikó, az Orosházi Járási Hivatal hivatalvezetője. 
A sajtótájékozató témája volt, hogy egy energetikai beruházás veszi kezdetét az hivatal épületében, mely a hatékonyabb energia felhasználás mellett költségmegtakarítást is jelent a város számára. Mindemellett a 100 millió forintos forrás a városban kerül elköltésre. A projektben, mely az intézmény konfortfokozatát tudja nagymérétkben megnövelni, nyílászárók cseréje és egy 32kW-os napelem felszerelése is szerepel. 
A 2015. év a beruházások éve a járási hivatal tekintetében, fogalmazott Lustyikné Dr. Papp Anikó, az Orosházi Járási Hivatal hivatalvezetője a Körös Hírcentrum tudósítójának kérdésére. Az Év elején átadták az orosházi kormányablakot, és jelenleg már zajlik a tótkomlósi kormányablak beruházása. A hivatalvezető kifejtette, hogy ezzel az eneregetikai korszerűsítéssel megvalósul az épület homlokzatának felújítása, az épület hőszigetelése, műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, valamint a tető is felújításra kerül. 

hirdetés

hirdetés
hirdetés