Szenzációs Linamar-BRSE győzelem Athénban a világhírű görög csapat, az Olympiakos ellen!

Tegnap 18 órakor vette kezdetét a görög Olympiacos Piraeus – Linamar Békéscsabai Röplabda Sport Egyesület mérkőzése az Olympiakos otthonában, Athénban. A Békés megyei Rádió 1, valamint a békéscsabai Mega Rádió is beszámolt a mérkőzés részeredményeiről, és az összecsapást követően a győzelemről. Baran Ádámmal, a Linamar-BRSE elnökével tartottuk a kapcsolatot, aki a mérkőzés helyszínéről, Athénból adott hírt telefonos interjúkban. Ezeket a bejelentkezéseket itt meghallgathatja.
Az első szettet 19-25-re nyerték a csabaiak. Baran Ádám, a klub elnöke elmondta hogy a játékrész hajrájában Fábián Fanni ászával magához ragadta a kezdeményezést a BRSE, majd megnyerték a nagyon fontos játékrészt.
A második játékrészt is győzelemmel zárták a csabaiak. Hatalmas teljesítmény ez a lányoktól, az Olympiakosz csapatát az első két szettben legyőzték, így már matematikailag is biztos hogy továbbjutottak a CEV-Kupa legjobb 16 csapata közé a csabaiak. A második szett eredménye 20-25 lett a Békéscsaba javára.
Baran Ádám harmadik bejelntkezésben számolhatott be a BRSE szenzációs győzelméről. A BRSE bejutott a legjobb 16 csapat közé a CEV-Kupában.

hirdetés

hirdetés