Vantara Gyula: példaértékű a települési program. Átadták kondorosi Gépállomás utcát

Az átadás a kondorosiak életében tényleg egy nagy mérföldkő, de leginkább a Gépállomás utcában lakók életében, hisz ők az elsőszámú célközönsége ennek az útnak, ők használják elsőként – mondta el tudósítónknak Ribárszki Péter, Kondoros Város polgármestre. Az utca, mely a település szélén köt össze két állami utat, fontos tehermentesítő útja a városnak.
Vantara Gyula, országgyűlési képviselő példaértékűnek nevezte a Kondoros Városi Települési Programot, melyben elsősorban az ivóvízhálózat és a csatornarendszer felújítása, valamint belvízhelyzet megoldása szerepelt, ezek után az utak építése, rendbetétele a következő lépés. Az önkormányzat és a lakosság felismerték, hogy ez egy közös érdek, hiszen a felújításoknak köszönhetően az ingatlanok értéke is megnövekszik. És természetesen ezekkel a beruházásokkal a településen élők életminősége is javul.
Az átadást követően a Körös Hírcentrum tudósítója Vantara Gyulával, valamint Ribárszki péterrel készített interjút melyet itt meghallgathat, és közzétettük az átadón készített hangfelvételt is.

hirdetés

hirdetés
hirdetés