Oszlács Norbert egy rendkívüli eseményről tudósít, kedden érkezett az Emirates óriásgépe Budapestre

Oszlács Oszi Norbert, a Körös Hírcentrum tudósítójaként lehetett jelen azon a rendkívüli eseményen, amikor megérkezett az Emirates első, Budapest-Dubaj útvonalon közlekedő óriásgépe, egy Boeing B777-es. Az exkluzív szolgáltatásokat is nyújtó járat 2015. december első napjától váltja fel az Emirates, dubaji székhelyű légitársaság Airbus A330-200-as gépeit.
A gépóriás fogadásán jelen lévő Oszi összeállításában hallható Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója, valamint Thierry Aucoc, az Emirates európai és oroszországi kereskedelmi működésért felelős alelnöke. A narrátor szerepében Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója szólal meg.
Az angol nyelvű összeállításban sok érdekes információt tudhattunk meg. Az Emirates lett az első légitársaság, aki ekkora óriásgéppel jár Budapestre. Először az Emirates-nél érhető el a tripla-hetes, valamint az útvonalon közlekedő járatok már az első évben 150 ezer utast szállítottak, és stabilan, 80 százalék feletti kihasználtsággal működtek. Megtudhattuk, hogy a B777-en még kényelmesebb az utazás, és duplájára nőtt a raktér cargo kapacitás is. A járat háromosztályos konfigurációban érhető el, 364 ülőhellyel. A jelentősen tágasabb Economy osztályon 310-re nőtt a fogadókapacitás, ahol nagy lábtérrel rendelkező ülések biztosítják a még konfortosabb utazást. A Business osztályon 42 luxusüléssel várják az utasokat, valamint exkluzív szolgáltatásokat nyújt a 12 üléses First osztály.
Oszlács Oszi Norbert narrációjával itt meghallgatható a rendkívüli eseményen készült hangfelvétel, valamint Facebook oldalunkon további képeket is megosztunk.

hirdetés