Eppel János: egy piacvezető cégnek társadalmi kötelezettségvállalásban is oda kell tennie magát

A Porsche Hungaria által képviselt világmárka évek óta kiemelt támogatója a hazai futball kluboknak a helyi márkkereskedések aktív részvételével. A Volkswagen jelenleg öt futball klubbal fennálló együttműködésének újabb állomásaként január 6-án az AutoMobil Körös békéscsabai Volkswagen szalonjában tartott ünnepségen a Békéscsaba 1912 Előre futballklub képviselői is átvették a klub által vásárolt új Volkswageneket. A 12 autóból álló flottát Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezetője adta át Barkász Sándornak, a klub tulajdonosának Szarvas Péter polgármester és Hanó Miklós alpolgármester jelenlétében.
A Volkswagen márka támogatásával biztosított autókat a békéscsabai játékosok és a szakmai stáb tagjai használják, a flotta logisztikai és szervíz támogatását pedig az AutoMobil Körös koordinálja. A megállapodás reklámra vonatkozó része szerint a Volkswagenek ezentúl megjelennek a stadionban, s a felek közös rendezvényeket is terveznek.
Az ünnepélyes átadás során Eppel János ügyvezető igazgató megerősítette, hogy a Békéscsabán 20 éve jelenlévő Volkswagen jó partnere talált az NB I-be tavaly feljutott labdarúgó klubbal. A város sportban betöltött szerepéhez jól illeszkedik a női röplabda és a labdarúgás támogatása. “Reméljük, hogy ez az együttműködés a közös sikerek első állomása, mely tovább erősödik az elkövetkező években. A márka ugyanis hosszú távú megállapodásban érdekelt, mely a hagyományos értékek mentén a város sportéletének fejlesztésést is szolgálja” – mondta a Porsche Hungaria ügyvezetője.
Szarvas Péter polgármester kiemelte a klub és a márka együttműködésének szimbolikus jelentőségét, melyen keresztül “egy országosan is sikeresen működő cég és márka választott magának remélhetőleg ugyancsak sikeres partnereket, így a klub komoly esélyt, újabb plusz erőforrást kapott ahhoz, hogy tavasszal megerősödve kerüljön ki a bajnoki megmérettetésből”.

hirdetés

hirdetés
hirdetés