Volkswagenek a Békéscsaba 1912 Előre szolgálatában

A Porsche Hungaria által képviselt Volkswagen márka évek óta kiemelt támogatója a hazai futball kluboknak a helyi márkkereskedések aktív részvételével.
A Volkswagen jelenleg öt futball klubbal fennálló együttműködésének újabb állomásaként január 6-án az AutoMobil Körös békéscsabai Volkswagen szalonjában tartott ünnepségen a Békéscsaba 1912 Előre futballklub képviselői is átvették a klub által vásárolt új Volkswageneket. A 12 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI és 1 Volkswagen Passat 2.0 TDI autóból álló flottát Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezetője adta át Barkász Sándornak, a klub tulajdonosának Szarvas Péter polgármester és Hanó Miklós alpolgármester jelenlétében.
A Volkswagen márka támogatásával biztosított autókat a békéscsabai játékosok és a szakmai stáb tagjai használják, a flotta logisztikai és szervíz támogatását pedig az AutoMobil Körös koordinálja. A megállapodás reklámra vonatkozó része szerint a Volkswagenek ezentúl megjelennek a stadionban, s a felek közös rendezvényeket is terveznek.
Az ünnepélyes átadás során Eppel János ügyvezető igazgató megerősítette, hogy a Békéscsabán 20 éve jelenlévő Volkswagen jó partnere talált az NB I-be tavaly feljutott labdarúgó klubbal. A város sportban betöltött szerepéhez jól illeszkedik a női röplabda és a labdarúgás támogatása. “Reméljük, hogy ez az együttműködés a közös sikerek első állomása, mely tovább erősödik az elkövetkező években. A márka ugyanis hosszú távú megállapodásban érdekelt, mely a hagyományos értékek mentén a város sportéletének fejlesztésést is szolgálja” – mondta a Porsche Hungaria ügyvezetője.
Szarvas Péter polgármester kiemelte a klub és a márka együttműködésének szimbolikus jelentőségét, melyen keresztül “egy országosan is sikeresen működő cég és márka választott magának remélhetőleg ugyancsak sikeres partnereket, így a klub komoly esélyt, újabb plusz erőforrást kapott ahhoz, hogy tavasszal megerősödve kerüljön ki a bajnoki megmérettetésből”.
Barkász Sándor a klub tulajdonosa köszöntőjében megemlítette, hogy a feljutást követően a Volkswagennel kialakított együttműködés fontos motivációt jelenthet az eredményességhez, és biztos hátteret teremt a csapat számára. Ezért is hangsúlyozta annak jelentőségét, hogy az egyforma típusú és színű Volkswagenek erősítik majd a csapaton belüli egységet is.
A Volkswagen márka legnépszerűbb autóival is szeretné elősegíteni a békéscsabai labdarúgó-csapat mobilitását, míg az AutoMobil Körös által biztosított logisztikai háttér remélhetőleg hozzájárul a klub eredményeinek javulásához.
Békéscsabán tehát az elkövetkező hónapokban gyakran feltűnnek majd a klub lila színére dekorált Volkswagenek, melyek jelenléte elősegítheti a futball iránti érdeklődés növekedését is.

hirdetés

hirdetés
hirdetés