Nem emelkednek a szociális ellátásokkal kapcsolatos díjak 2018-ban

Önkormányzati rendeletek módosításával indult a békéscsabai közgyűlés. Gyermekjóléti ellátásokról, gyermekétkeztetési díjakról, szociális ellátások díjáról döntöttek a képviselők. A szociális ellátásokkal kapcsolatos díjak 2018-ban nem emelkednek.
A közgyűlés támogatta, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum a Gyulai úton található, Vésztő-Mágori szín épületszerkezeteire kiterjedő , szükséges karbantartási, felújítási munkálatokat elvégezze pályázati és a Múzeum saját forrásából
Kerékpárforgalmi és kapcsolódó létesítmények kiviteli szerződéséről is döntöttek a képviselők a Dózsa György út – Corvin utca – Lencsési út – Magyar utca vonatkozásában.
A bejelentések napirendi pontban több téma is felmerült, mint például a 2018. évi Karácsonyi vásár szervezésének pályáztatása, a Csabagyöngye Kulturális Központ nagykoncertjeinek szervezése, a szociális lakások 10 éves lakásbérlési jogviszonya, önkormányzati lakások építésének lehetősége a Modern Városok Program keretén belül, a Békés megyei Temetkezési Vállalat végelszámolásának kérdései, Kenderföldek közmű- és infrastruktúra-fejlesztésének ügye.

hirdetés