2018. szeptember 20-21. – II. NAK Szántóföldi Napok

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes kiállítás szeptember 20-21-én Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Kiállítási Centrumában kerül megrendezésre. A 42 hektáros rendezvény középpontjába idén az évszaknak megfelelő fajta-, mikro-, és demóparcellás bemutatók, valamint a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások kerülnek, míg a gépeknél az őszi munkák, az aratógépek, gépkapcsolatok és berendezések képviseltetik majd magukat.

A szántóföldi gépshow, a növénytermesztés-technológiai- és fajtabemutató, a mikroparcellás fajtabemutató, illetve a szakmai kiállítás mindkét napon megtekinthető lesz, a Konferenciasátorban különböző előadások, könyvbemutató, fotókiállítás is helyet kap majd.

Időpont: 2018. szeptember 20-21.

Nyitvatartási idő: 9:00 – 17:00

Kiállítás helyszíne: Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Kiállítási Centrum – Lovas pálya, 5820 Mezőhegyes, Hársfa u.

A szervezők ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak, a belépés szintén ingyenes a rendezvényre. A programváltozás jogát fenntartják!

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.