Nemzetközi tornát szervez a BRSE

brse

Szeptember 21 és 23 között hazai rendezésű nemzetközi tornát szervez a BRSE. Békéscsabára érkezik a tavalyi szlovák bajnok Strabag Bratislava és a román bajnokság ötödik helyezettje is, az Agroland Timisoara. Mindkét csapattal jó kapcsolatot ápol a BRSE, így ennek fényében invitáltuk őket otthonunkba. Csapatunk edzője, Leiszt Máté a két ellenfélről beszélt, együttesünk felkészüléséről, valamint a torna fontosságáról.

“A hazai rendezésű torna a felkészülésünk egy újabb fontos állomása. Ezúttal hazai pályán és a saját közönségünk előtt, és újfent erős csapatok ellen fogunk mérkőzéseket vívni. A tavalyi szlovák bajnok Strabag Bratislavaval kezdünk pénteken és az erős román bajnokságban ötödik helyen záró, szintén nemzetközi kupaszereplő Agroland Timisoara ellen játszunk vasárnap. Mindkét mérkőzés jó erőfelmérő lesz, arra, hogy hogyan sikerült a prágai tapasztalatok után elvégzett munkánkat beépíteni a játékunkba. Már a múlt hétvégén is láttuk, hogy a Strabag Bratislava a tavalyi szezonhoz képest megerősödött, két nemzetközileg jegyzett játékossal bővült a keretük: egy bolgár és egy szerb légióssal. A Temesvár is átalakult soraikban itt lesz volt feladónk Barbora Kosekovát, valamint több újonnan igazolt tehetséges játékos.” – mondta Leiszt Máté.

hirdetés

Bodnár Dorottya azt mondta a hazai rendezésű nemzetközi tornával kapcsolatban, hogy keményen dolgoznak a felkészülés ezen szakaszában is.

“Ugyanúgy készülünk a hétvégi ellenfelek ellen, mint bármely más csapat ellen. Nem az eredmény számít ezen a tornán, hanem az, hogy minél jobb összhang legyen a játékosok között, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a taktikai elemek beépítésére is.” – fogalmazott a center.

Lucija Mlinar, csapatunk horvát ütője izgatott, hogy ismét hazai pályán tesztelhet a csapat.

“Fontosak nekünk ezek a felkészülési mérkőzések, hiszen mindig meccs szituációkban látjuk igazán azt, hogy hol tartunk. Az, hogy hazai pályán fogunk ismét pályára lépni óriási öröm, játékosként mindig nagy motivációt ad saját közönségünk. Sokan jöttek ki az Irán elleni mérkőzésünkre, remélem most is minél többen jönnek majd el, hogy szurkoljanak nekünk.” – hangsúlyozta Lucija Mlinar.

A torna menetrendje:

2018.09.21 – 19:00 – BRSE – Strabag Bratislava

2018.09.22 – 16:00 – Strabag Bratislava – Agroland Timisoara (INGYENES)

2018.09.23 – 17:00 – BRSE – Agroland Timisoara

Jegy elővétel és további információ a BRSE honlapján.

 

Szóljon hozzá!

39 + = 45