Ne kockáztassanak!

ital, rendőrök

Békéscsabán, 2018. szeptember 22-én három autóst állítottak elő a rendőrök, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Alig több mint hét óra alatt három alkalommal intézkedtek a rendőrök 2018. szeptember 22-én ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán. A Jókai utcából, 7 óra 30 perc körül állították elő egy személygépkocsi vezetőjét, mert az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a nőt a mért légalkohol értéknek megfelelő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

hirdetés

Négy órával később Békéscsabán, a Derkovits soron, egy szintén személygépkocsival közlekedő férfinál merült fel a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. Miután a gyanút három mérés igazolta, a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. Ugyanez lett a vége annak az intézkedésnek is, ami 14 óra 40 perckor történt a Sikony utcában. Egy 67 éves férfi úgy indult el autójával, hogy előtte szeszes italt fogyasztott. A rendőrök ellenőrizték, majd előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy saját maguk, utasaik és közlekedő partnereik biztonsága érdekében ne kockáztassanak! Ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

89 − = 81