Baleset Körösladányban, garázdaság Békéscsabán

Fotó: Police.hu

Baleset Körösladányban, garázdaság Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Gyomaendrődön.

Körösladányban, a 47-es főút belterületi szakaszán, a Vásár téren 2018. október 6-án, 6 óra 15 perckor villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Munkácsy térnél, 2018. október 6-án, 22 óra 30 perc körül egy ittas férfi belekötött egy másik, az utcán italozó férfiba. Szidalmazta, majd egy kést vett elő és azzal fenyegette. A megfenyegetett férfi ellökte őt és elvette tőle a kést. A történtek közben az ellökött férfi megsérült. A rendőrség garázdaság miatt nyomozást indított és vizsgálja a történteket.

Két személygépkocsi vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Gyomaendrődön. Az egyik férfit 2018. október 6-án, 23 óra körül, a Kossuth Lajos út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél igazoltatták. A helyszínen és a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. A vezetői engedélye nem volt nála, ezért helyszíni bírság megfizetésére kötelezték. A másik férfit 2018. október 7-én, 1 óra 15 perckor állították le a Selyem úton. Nála is háromszor mutatott pozitív eredményt az alkoholszonda. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és ellene is büntetőeljárás indult.

Fotó: Police.hu

Forás: Police.hu

 

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.