A személygépkocsi nem adott elsőbbséget

személygépkocsi

Autóbusszal ütközött egy kerékpáros gyermek Orosházán. A fiú azért hajtott ki a kerékpárútról az útra, mert egy személygépkocsi vezetője nem adott neki elsőbbséget. Az Orosházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyosan megsérült egy 13 éves fiú Orosházán, a Széchenyi téren, amikor kerékpárral nekiütközött egy autóbusznak. A baleset 2018. július 26-án, 19 óra körül történt. A fiú kerékpárúton közlekedett, majd az egyik kereszteződésnél egy személygépkocsi nem adott neki elsőbbséget. Ekkor azért, hogy ne ütközzön össze a személygépkocsival, kihajtott az úttestre, ott azonban nekiütközött egy autóbusz elejének. A gyermeket a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A személygépkocsit vezető nő elmondása szerint csak a közeledő autóbuszt látta, a kerékpárost nem, ezért hajtott rá a kerékpárútra. Az Orosházi Rendőrkapitányság az 52 éves nőt közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. október 10-én átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

− 2 = 4