Több rendőri intézkedés is történt tegnap Békés megyében

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Közlekedési baleset Sarkadon, elfogás Kétegyházán, hamis közokirat az országhatáron és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Sarkad külterületén, 2018. december 1-jén, 7 óra körül egy forgalmi okból fékező autóbuszon megsérült egy utas. A nő ülve utazott, a fékezéskor az ülésről leesett és könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. december 1-jén, Kétegyházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. december 1-jén, a battonyai közúti határátkelőhelyről. Személygépkocsijával kilépésre jelentkezett, és az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamisítvány. A 31 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy személygépkocsit vezető férfit a rendőrök 2018. december 1-jén Békéscsabán, a Zrínyi utcából. A légalkoholmérés pozitív eredményét az orvosi vizsgálat is megerősítette, ezért a férfi ellen büntető feljelentést tettek.

Forrás: Police.hu

 

Szóljon hozzá!

16 − 10 =