Ittas járművezetés gyanúja, és őrizetbe vétel Békéscsabán

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Békés megyében 2018. december 7-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán a Dedinszky Gyula utcában, 2018. december 7-én 18 óra 50 perc körül egy személyautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. Az autót vezető nő nem sérült meg, de felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, ezért a rendőrök előállították mintavételre. Mivel ezek a vizsgálatok igazolták az alkoholfogyasztás gyanúját a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. december 7-én, 19 óra 45 perckor őrizetbe vettek egy hajdúsámsoni férfit. A 36 éves B. Gyula az egyik békéscsabai edzőterem bejáratánál vitatkozni kezdett egy férfival, majd egy gázspray-vel arcon fújta. Ezután el akart szaladni, de a közelben visszatartották. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy B. Gyula az edzőterem pénzkazettájából és az egyik öltözőből is pénzt lopott. A férfi ellen garázdaság és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

− 3 = 1