Árokba Csúszott egy kisbusz Csabacsűd és Nagyszénás között

tűzoltókat, katasztrófavédelmi, szarvas, Végegyházánál, békésen, bélmegyer, veszélyhelyzet, parkoló, Körösladányban, Orosházán, gyulán, megyei, sarkadi, hétvégén, szarvas, békéscsabán, szarvasi, sarkadon, kaszaper, kunágotán, katasztrófavédelem sarkadi, országszerte

Árokba Csúszott egy kisbusz Csabacsűd és Nagyszénás között, a balesetben egy ember megsérült.

Letért az úttestről, árokba hajtott és ott az oldalára borult egy kisbusz a Csabacsűd és Nagyszénás közötti útszakaszon. A balesethez riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az első hírek szerint az eset során egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítanak.

hirdetés

 

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívása:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése helytállónak bizonyult, Békés megyét is érintette a fagypont közeli hőmérséklet, amely következtében 15-20 centiméteres hóréteg fedi megyénk egyes részeit, vasárnap estéig további 10-15 centiméternyi hóréteg is kialakulhat.
A katasztrófavédelem azt kéri, hogy csak a téli időjárásra megfelelően felkészített gépjárművel induljanak útnak. Ilyenkor nélkülözhetetlen kellék a téli gumi, a hólánc, a feltöltött mobiltelefon, a láthatósági mellény, valamint a GPS vagy a térkép. Indulás előtt győződjenek meg a fényszórók működőképességéről és az üzemanyag mennyiségéről.

Kérjük, hogy a téli időjárással kapcsolatban kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit. Az okos telefonnal, táblagéppel rendelkezőknek javasoljuk, hogy telepítsék a katasztrófavédelem „VÉSZ” alkalmazását (http://vesz.katasztrofavedelem.hu) és figyeljék a katasztrófavédelem Facebook oldalán, illetve honlapján közzétett információkat is.

Az időjárási előrejelzéseket nyomon követheti az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján a http://met.hu/ címen. Az aktuális útviszonyokról a Magyar Közút információs portálján, a http://utinform.hu/ -n olvashat. Kérjük, figyeljék közleményeinket!

Szóljon hozzá!

+ 3 = 8