Évet zártak a füzesgyarmati kick-boxosok

kick-box Fotó: Békés Megyei Harcművész Szövetség

A Békés Megyei Harcművész Szövetség számos klubja zárta az évet vacsorával, így tettek a kick-boxosok is Füzesgyarmaton. A rendezvényre a régi tagok is örömmel elmentek, ahol kötetlenül búcsúztak az évtől az egyesületi tagok

A füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE kollektívája a szeghalmi Leonardo Ételbárban tartotta évadzáró rendezvényét, amelyre meghívást kapott és eljött Shihan Gregor László VII.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. A vacsorával egybekötött évbúcsúztatóra eljöttek a régi tagok is. Ők gyakran felidézték a régi történeteket, amelyek csak emelték a hangulatot. Bár elkerült Füzesgyarmatról a klub alapítója, Hegyesi Zsolt, a rendezvényen ő is részt vett. Csakúgy, mint a régi harcosok, Rostás László, Szabó Imre, Gasparik Zoltán és a többiek – tudtuk meg Gregor Lászlótól.

Sensei Gasparik Róbert III.DAN, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, s jutalmazta a klub balesetéből nemrégiben felépült és az edzésmunkába nagy akaraterővel visszaküzdő versenyzőjét, Csontos Norbertet. A vacsora után a kick-boxos tortát vágta fel Hegyesi Zsolt alapító. Előtte Gregor László megyei elnök méltatta a klubban folyó munkát, kiemelve a nemrégiben megrendezett nemzetközi önvédelmi szeminárium megszervezését. A füzesgyarmati hegyesi Kick-boksz SE évadtárója jó hangulatú, baráti beszélgetésekkel ért véget.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.