Magyar Kupa: kikapott a BRSE a Vasas otthonában

magyar kupa brse Fotó: BRSE

Nehéz hétvégét tudhatnak maguk mögött a BRSE lányai és szakmai stábja. Előbb Jászberényben egy sima győzelmet arattak, majd a Magyar Kupa fordulóban 3:2-re kikaptak a Vasas otthonában.

hirdetés

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE pénteken a Jászberény otthonában lépett pályára, ahol magabiztos, 3:1-es győzelmet aratott. A csabai lányoknak nem sok idejük maradt a pihenésre, hiszen január 20-án vasárnap már Budapesten kellett helytállniuk. A Vasas együttese volt az ellenfél, a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

hirdetés

A felek az idei szezonban két alkalommal találkoztak a bajnokságban, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban a Vasas, míg a Folyondár utcában a BRSE győzedelmeskedett. Ezúttal azonban egy hosszú és fárasztó mérkőzést veszített el a csabai klub. A Magyar Kupa-visszavágóra január 30-án kerül sor. Addig azonban két mérkőzés is vár a lányokra. Előbb január 24-én a svájci Pfeffingen csapatát fogadják a CEV Kupában, majd az UTE érkezik január 27-én.

Az új vezetőedző, Paul Bogdan érkezése új, pozitív impulzust adott a gárdának, a fiatalok is lehetőséget kaptak, illetve látható, hogy sokkal sűrűben váltják egymást a játékosok a pályán. Ahogy a tréner a mérkőzés előtt elmondta: „mindenkinek, minden egyes edzésen és mérkőzésen meg kell dolgoznia a keretbe és a csapatba kerülésért, senkinek sincs fix helye a kezdők között, ahhoz bizonyítani kell” – írja honlapján az egyesület.

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 85 = 89