Magyar Kupa: kikapott a BRSE a Vasas otthonában

magyar kupa brse Fotó: BRSE

Nehéz hétvégét tudhatnak maguk mögött a BRSE lányai és szakmai stábja. Előbb Jászberényben egy sima győzelmet arattak, majd a Magyar Kupa fordulóban 3:2-re kikaptak a Vasas otthonában.

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE pénteken a Jászberény otthonában lépett pályára, ahol magabiztos, 3:1-es győzelmet aratott. A csabai lányoknak nem sok idejük maradt a pihenésre, hiszen január 20-án vasárnap már Budapesten kellett helytállniuk. A Vasas együttese volt az ellenfél, a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

A felek az idei szezonban két alkalommal találkoztak a bajnokságban, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban a Vasas, míg a Folyondár utcában a BRSE győzedelmeskedett. Ezúttal azonban egy hosszú és fárasztó mérkőzést veszített el a csabai klub. A Magyar Kupa-visszavágóra január 30-án kerül sor. Addig azonban két mérkőzés is vár a lányokra. Előbb január 24-én a svájci Pfeffingen csapatát fogadják a CEV Kupában, majd az UTE érkezik január 27-én.

Az új vezetőedző, Paul Bogdan érkezése új, pozitív impulzust adott a gárdának, a fiatalok is lehetőséget kaptak, illetve látható, hogy sokkal sűrűben váltják egymást a játékosok a pályán. Ahogy a tréner a mérkőzés előtt elmondta: „mindenkinek, minden egyes edzésen és mérkőzésen meg kell dolgoznia a keretbe és a csapatba kerülésért, senkinek sincs fix helye a kezdők között, ahhoz bizonyítani kell” – írja honlapján az egyesület.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.