A BRSE is segít Noéminek!

A Kétegyházi Sportegyesület a napokban felkereste a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület vezetőségét azzal, hogy egy beteg kislány gyógyulásának megsegítésében vegyenek részt.

hirdetés

A menedzsment első szóra mondott igent, és állt a kezdeményezés mellé. Egy a csapat és a stáb kézjegyével ellátott mezt juttatunk el a szervezőknek, amelyet később árverésre bocsájtanak és a beérkező összeget eljuttatják a kislánynak – számolt be hivatalos Facebook oldalán a BRSE

hirdetés

A 6 éves kétegyházi Dicsa Noémi izomsorvadással járó betegséggel küzd születése óta és bár lenne gyógyszer, ami segíthetne rajta, olyan drága, hogy a szülei nem tudják kifizetni. Az orvosok 10-12 évet jósoltak Noéminek, azonban a közel 70 millió forintba kerülő gyógyszer képes lenne meggyógyítani őt és valóra váltani az álmát, hogy a saját lábán járhasson és testvéreivel fogócskázhasson.

A dedikált mez 2019. január 24-én a 18 órakor kezdődő Swietelsky-Békéscsaba – Sm’aesch Pfeffingen CEV Kupa mérkőzés előtt kerül átadásra a Kétegyházi Sportegyesület képviselőinek.

Az alapítvány, amelyen keresztül önök is segíthetnek Noéminek, itt érhető el.
Az alapítvány számlaszáma: 11733027-28360616

hirdetés

Szóljon hozzá!

81 − 73 =