Baleset Békésen, őrizetbe vétel Békéscsabán

őrizetbe Fotó: police.hu

Súlyos sérüléssel járó baleset Békésen, őrizetbe vétel Békéscsabán és közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt intézkedés az országhatáron.

Békésen, a Táncsics utcában, 2019. január 28-án 18 óra 40 perckor fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben az autó vezetője súlyosan megsérült.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. január 28-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert elment az édesanyjához annak ellenére, hogy korábban a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban ezt megtiltotta neki. Az édesanyja nem akarta beengedni, ő mégis bement a házába. Mivel a 49 éves férfi megszegte a határozat szabályait, a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek 2019. január 28-án 9 óra 30 perc körül Battonyán, a közúti határátkelőhelyen. Egy belépésre jelentkező bolgár személygépkocsi műszaki adatlapjáról megállapították, hogy hamisítvány. Az autó bolgár állampolgárságú vezetőjét előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

46 − = 42